Gå til AutoDin.dk
   

Autotilbehør -» Bilindretning

Find metoder og produkter til at indrette din bil, varevogn, lastbil ol. Bilindretning er der flere og flere der føler et behov for. Special indret dit køretøj
1 Bilindretning eksperterne - DKT AUTO

Bilindretning eksperterne - DKT AUTO

Bilindretning Gennem mangeårige erfaringer med bilindretning kan DKT tilbyde vore kunder nemt og hurtigt at få monteret træbunde og sidebeklædninger i form af 6 til 9 mm vandfast krydsfiner.
Ved montage af bundpladen sørger vi for at forsegle kanterne, så skidt og snavs ikke trænger ind under bundpladen med korrosion og rust til følge..
2 Dansk Varebilinventar

Dansk Varebilinventar

Dansk Varebilinventar er specialiseret i individuel og brugervenlig bilindretning i træ.
Vi bruger en særlig let krydsfinér, og sammen med vores aluminiums forkant, udgør dette en stærk konstruktion.
Med en indretning fra os, sparer du penge i det daglige, da vi primært indretter således, at det, som du bruger allermest, er placeret lige ved dørene.
Hvis det er muligt, sørger vi for, at reservedele m.m. er placeret i skuffer, .
3 Power Inverter - 230v pure sine wave

Power Inverter - 230v pure sine wave

Du kan med stor fordel installerer en pure sine wave inverter i din bil, varevogn eller lastbil, og skaffe dig adgang til 230 volt hvor end du er. Med et enkelt tryk på on-knappen får du, med en pure sine wave inverter installeret, direkte adgang til den energi du behøver for at bruge op til 2000 watt.

En pure sine wave inverter fra Clayton Power er godkendt til installering i biler og er testet til at kunne modstå vibrationer og fugt. Til forskel fra en modified.
4 Spar30.dk - Spar 30% eller mere!

Spar30.dk - Spar 30% eller mere!

Viser varer nedsat med mindst 30% fra forskellige butikker i landet. Bl.a. på GPS, bilradioer, bilhøjttalere og andet biludstyr.
Her finder du altid gode biltilbud. Tilbuddene kommer fra alverdens ebutikker..

Copyright © 2003-2024 AutoDin.dk.